fbpx

Mijn mooiste leven

 In Blog

In verbinding met anderen is mijn mooiste leven. Helemaal jezelf kunnen zijn en verbinding voelen met de mensen om je heen. Vrienden en vijanden bestaan niet, want iedereen is één. We zijn allemaal nodig om de wereld te kunnen beleven.

Ik zie de mensheid als een enorm apparaat met allerlei wielen, schakeltjes, balken en schermen. Ieder van ons is een onderdeel van dit apparaat. De één is een wiel, beweeglijk en sturend. De ander is een balk, standvastig en sterk. Zo zijn we allemaal één (het apparaat) en toch uniek, want ieder onderdeel doet net iets anders. Het ene wiel zit in de ruimte waar de motor zit en het andere wiel zit bovenop de uitkijk.

Oordelen

Dolgraag wil ik coach zijn en een goede moeder tegelijk. Dat er miljoenen moeders zijn vind niemand gek, maar als er een zoveelste coach bij komt, vinden mensen daar iets van. Dat deed iets met mij. Ik durfde geen coach te zijn. Er zijn er al zoveel!

Ook vinden mensen dat je moet kunnen bewijzen dat je een goede coach bent, terwijl niemand vraag of je kan bewijzen een goede moeder te zijn. Er is geen opleiding voor. En sommige opleidingen tot coach krijgen ook nog het stempel: niet goed genoeg.

Ok, er blijken soms achteraf, goede en minder goede moeders te zijn, maar veruit de meeste moeders doen het gewoon goed. Dus waarom zoveel eisen aan een coach? Kan je het leven van een kind niet net zo hard (of misschien zelfs harder) verpesten als een coach dat kan bij een cliënt?

Bevestiging

In mijn mooiste leven volg ik mijn hart. En ik hoor steeds vaker de bevestiging dat ik al heel goed coach. Afgelopen weekend nog bij een oefening binnen mijn NLP training. Daardoor weet ik steeds beter dat ik op de goede weg ben. Maar het gekke is, ik heb die bevestiging steeds minder nodig. Ik voel namelijk de bevestiging in mijn lijf.

Ik vond het altijd heel ongemakkelijk om te zeggen dat ik … ben. Vul maar in! Voor mij was dit: coach, coördinator, ontwerper of gewoon expert in iets. Ik dacht namelijk altijd dat ik er nog niet wat. Nog niet genoeg geleerd, ervaring, nog te veel fouten, omdat het zo in onze maatschappij ingebakken zit om dit te denken.

Echter bleef er een stemmetje in mij roepen. Eerst wilde ik psycholoog worden, maar toen dat niet lukte naast mijn werk, werd het coach. Voor mij is één ding hetzelfde bij deze twee beroepen: mensen helpen van hun (vaak) psychische probleem af. Een psycholoog heeft daarvoor veel theorie geleerd en een coach zit meer in de praktijk.

Natuur

Ik merk dat ik van nature al heel goed aanvoel waar ik iemand kan helpen. Wel mag ik nog leren hoe dit te communiceren of hoe over te brengen. En het ook los te laten als het niet aankomt bij de ander. Ieder mensen heeft zijn eigen tijd en zijn eigen proces nodig.

Maar wat een ongelofelijk mooie ontdekking heb ik gedaan het afgelopen weekend. Ja, ik maak nog fouten en ja, ik heb nog last van faalangst. Tegelijkertijd heb ik al veel meer in mij dan ik dacht. Bepaalde oefeningen gingen me heel makkelijk af bij NLP en dat voelt heel erg krachtig. Ik zou er zo graag mensen mee helpen.

Actie

Daarom zoek ik 3 proefpersonen die de uitdaging aan durven gaan met mij. Loop jij tegen 1 of meer van onderstaande zaken aan, dan kan je aantal dingen doen.

  • Zijn er moeilijkheden in je liefdesrelatie?
  • Ben je juist op zoek naar een liefdesrelatie, maar lijkt het niet te lukken?
  • Verloopt de relatie met je kind, ouders of broer/zus niet lekker?
  • Gaat er iets op je werk met je manager of collega niet optimaal?
  • Heb je ruzie of ervaar je onrust met betrekking tot je buren, vrienden, familie of kennissen?

Let dan goed op, want dit is wat je kan doen om proefpersoon bij mij te worden.

  1. Download de gratis 10 tips om je snel beter te voelen. De eerste 10 maken kans om proefpersoon te worden > Download gratis tips
  2. Koop direct de online training emotie management en de eerste 3 mensen zijn proefpersoon > Ga naar online training
  3. Stuur een persoonlijk mailtje naar mira@maatjemira.nl met je uitleg waarop jij graag proefpersoon wil zijn en wat je ervoor over hebt.
  4. Geef deze actie door aan iemand die je kent en die er misschien gebruik van wil maken. Laat die persoon jouw naam doorgeven en jullie hebben samen kans om proefpersoon te worden.

Info

Wat houd het in als je proefpersoon bent?

Ik ga 1 op 1 met je aan de slag. Dat zal bij mij thuis in mijn praktijk in Roermond zijn (als dat handig is voor jou en als het nog mag in deze corona tijd) of via Skype of andere online methode. Je krijgt maximaal 6 sessies, wat meer dan genoeg is om echt aan de slag te gaan met jouw onderwerp. Ik ga NLP vaardigheden toepassen en geef er mijn heel persoonlijke draai aan. En het kost je helemaal niets! Wel zou ik het fijn vinden als je een review voor me schrijft. Mijn mooiste leven is net zo belangrijk als jouw mooiste leven.

Dus… klik op één van de links hierboven en meld je aan.

Toch liever eerst wat meer van me weten? Check mijn social media platforms:

Facebook

Youtube

Instagram

Recommended Posts

Leave a Comment

0