Aanbod

Ga nu aan de slag met je eigen persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof dat het dé weg is naar geluk en een liefdevol leven. Het is een levenswijze en daarom iets dat je het beste samen kunt doen, met gelijkgestemden en mensen die je zullen steunen als je het zwaar hebt.

Wat ik zou willen is een wereld vol liefde. Een wereld waarin we omgaan met elkaar alsof we elkaar allemaal kennen. We helpen iedereen belangeloos en we zijn eerlijk en open tegen elkaar. Als we een fout maken, bieden we onze excuses aan en geven we een knuffel.

Omdat we zo in ons hoofd zitten en daardoor heel veel zaken wantrouwen, is dat niet de wereld waarin we nu leven. We zijn bang! En we zijn boos, als we in de auto zitten in de file. Met verdriet en rouw kunnen we niet goed omgaan. En we uiten het naar de mensen die het dichtste bij ons staan of zonderen onszelf af.

1 uur per dag mediteren maakt het verschil

1 uur per dag zitten in stilte

1 uur per dag in de natuur

1 uur per dag aandacht voor jezelf en je gevoelens

Deze verandering gaat je wereld op zijn kop zetten. Het gaat je anders leren omgaan met zaken en je gaat werkelijk voelen wat er al die tijd in je lijf opgeslagen zat. Alle pijn komt naar voren. Dat is meteen de reden dat de meeste mensen het niet doen. Maar als jij de moed vind om het wel te doen, vind je alle liefde van de wereld en zal deze wereld echt veranderen.

Doe je mee?

Via de knop vind je meer info over het online programma: ‘Grip op je emoties’.